Следвайте Гласове в Вчера Мароко би Белгия на световното. В резултат

...
Следвайте Гласове в Вчера Мароко би Белгия на световното. В резултат
Коментари Харесай

След загубата на Белгия от Мароко чисти европейци отпразнуваха края на нашата цивилизация с погром в Брюксел

Следвайте " Гласове " в 
Вчера Мароко би Белгия на международното. В резултат на това хиляди чисти белгийци започнаха да вършат по улиците на Брюксел това, което виждате във видеото и в десетки други такива видеа по-долу. Почти всичките, забележете, млади, на другояче най-застаряващия на Земята континент. 


Тези чисти белгийци и същински европейци честваха успеха на друга страна над Белгия. И го вършиха, упражнявайки триумфално принуждение над личния си град. 
Защо? Защо им е на белгийците - някои от тях второ, трето, даже четвърто потомство в Белгия, да вършат това? Защо се радват на непозната победа? Та нали са белгийци? Нали са европейци? На множеството от тях даже бабите и дядовците са от Брюксел. Нали трябваше да има " интеграция " в " европейските полезности " и неизбежното " претопяване на културите ", като в старите филми за Ню Йорк през 1920-те, Елис Айлънд и " американската фантазия "? Нали и тук трябваше да се случи същото? Защо, тогава, тези млади европейци горят Брюксел?
Нямам отговор на този въпрос, който да мога да напиша във Facebook или да изкажа обществено и след това да се надявам на кариера в Европейските Институции или във все по-демократична, европейска, реформирана България, в която верните медии ще бъдат Капитал и Свободна Европа, а верните политици - тези в Политическа партия и Демократична България. В тази среда на демократични, градски, напредничави младежи - същата, като средата в Европа, не мога да кажа в прав текст за какво тези хора, тези белгийци и стопроцентови европейци честват успеха на Мароко над личната им страна, подпалвайки половината си роден град. В една демократична, европейска, реформирана България за това ще нося последици. 

Но някой различен може да го каже и към този момент го направи - Кирил Петков. 
Помните ли една от крилатите изречения на този интелектуален исполин в историята на българските министър председатели? " Петата колония " Нея мога да употребявам, без да ме накаже Facebook.
Та, тези хора са това. Те са...ъм... " Пета колония ". Такава " колония " към този момент има в Белгия, има в Холандия, във Франция, в Германия, има в цяла Европа. Навсякъде, където светлината на прогресивните, градски, образовани младежи от Бизнес Парковете и IT-сферата е пристигнала и прогонила деспотизма на локалните мутри, пардон, феодали. Там, в прогресивна, демократична Европа, към този момент всяка страна има по една такава " пета колония " от няколко милиона души. Във Франция са над 7 милиона, прочее, и взеха решение последните президентски избори. А когато си изиска " Петата колония " подпалва градовете, инцидентно някой да не не помни тъкмо къде лежи лоялността им. Подсказка: не е в Европа. 
Ако някой в миналото се чуди " На тоя Шкварек какъв му е казуса с демократичната общественост, със междинната градска класа, с образованите и с отворените към рационализация хора? Закво е толкоз захласнат от Демократична България, Политическа партия и всичко, което прилича тях? ", отговорът е във видеото по-долу. Аз съм уверен, до дъното на костите си, като историк и като човек, живял и следвал години наред в Западна Европа, че до това си положение тя беше доведена, и продължава да бъде водена, съответно от демократичните, прогресивни, отворени към света и готини, млади, градски хора. От френските и белгийските Кирил Петковци и Емил Джасимци. От немските Иво Прокопиевци и британските Никола Минчевци, Летящи Козили и Борис Боневци. Не просто съм уверен - видял съм го с очите си в тези страни, в техните университети и в европейските институции. 
Смъртта на този континент и на тази цивилизация, която обичам до дъното на костите си и поради която си еднаквост по този начин и в никакъв случай няма да спра да бъда русофоб - поради тази гибел не мога да усещам друго към " демократичната, демократична общественост " във всяка една страна, с изключение на пренебрежение и яд. Те ги докараха. Те ги докарват. Те ги пазят и те ще ви съдят един ден тук, както към този момент вършат на Запад, за думи като горните.

 
 
 
 
 
28 Ное 2022379027 Ное 2022561625 Ное 2022256422 Ное 2022895521 Ное 2022820717 Ное 20228040КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Ное 202249119 Ное 202288018 Ное 2022253624 Sep 20223029
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР